miércoles, 10 de diciembre de 2008

OLIMPÍADA MATEMÀTICA 2009


Ja tenim en marxa l'edició número XX de l'Olimpíada Matemàtica que celebrarem el proper any 2009. Com sabeu, la nostra olimpíada consisteix en una festa en la que volem que els estudiants participants tinguen una experiència positiva relacionada amb la resolució de problemes de matemàtiques. Per a facilitar el nostre objectiu, tenim organitzada la participació en tres nivells: tercer cicle de primària, primer cicle d'ESO i segon cicle d'ESO. Esta participació la tenim estructurada per províncies, de manera la celebració es realitza simultàniament a Castelló, València i Alacant. Per a inscriure's cal que aneu a la convocatòria que la comissió de cada província ha elaborat.
Debut a que cada any hi ha més participants, desenvolupem les proves en vàries fases:


  1. La fase comarcal se celebrarà el 4 d'abril als següents llocs: a la província d'Alacant serà a Petrer (CP Reina Sofía), L'Alfàs del Pi (IES L'Alfàs) i Mutxamel (IES de Mutxamel); a la província de València serà a Puçol (IES de Puçol), València (IES Benlliure), Torrent (IES Veles e Vents) i Ontinyent (IES Pou Clar). Els alumnes seleccionats passaran a la fase provincial. A Castelló no hi ha fase comarcal.

  2. La fase provincial se celebrarà el 9 de maig als següents llocs: a la província d'Alacant serà a Teulada (IES Teulada); a Castelló serà a Les Alqueries (CP Pintor Sorolla); a València serà a Torrent (IES Veles e Vents). 24 alumnes de cada província passaran a la fase autonòmica.

  3. La fase autonòmica se celebrarà el cap de setmana del 6 i 7 de juny a Benicarló, a l'IES Joan Coromines i a l'IES Ramón Cid. Tres alumnes de primer cicle d'ESO passaran a la fase nacional, que enguany se celebrarà a Gran Canaria al final del mes de juny de 2009.

Teniu tota la informació a la nostra web fent clic ací: olimpiada 2009

No hay comentarios: