lunes, 20 de diciembre de 2010

al-khwārizmī en malasia

Desde hace unas semanas estoy de investigador invitado en el Institute for Mathematical Research de la Universidad Putra Malaysia.
Ésta es la sala donde doy los seminarios con los estudiantes del doctorado de didáctica de las matemáticas, no podría ser más adecuada:

lunes, 13 de diciembre de 2010

25 Aniversari del CEFIRE de Castelló



  • El CEFIRE de Castelló va celebrar el passat dia 10 de desembre de 2010 el seu 25 aniversari amb un acte al Teatre Principal de Castelló. El programa va incloure:
- Parlaments de Salvador Martí Colera, exdirector, Manolo Canseco Caballé, exassessor, i Mª Angeles Remolar, directora del Cefire de Castelló.

- Conferència sobre la Vocació Docent a càrrec de Jesús Conill Sancho, catedràtic de Filosofia Moral i Política de la Universitat de València.

- Lliurament de reconeixements adiferents centres educatius i entitats que han col·laborat amb el Cefire de Castelló, entre les quals es troba


l'Assemblea de Castelló de la
Societat d'Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana.

Estrenem nova web

Ja està operativa la nova web de la Societat. En ella podràs trobar tot el que estiga relacionat amb les activitats organitzades per la SEMCV com les publicacions, olimpíades, jornades i el concurs de fotografia matemàtica. També hi ha un espai per als recursos matemàtics, enllaços a pàgines relacionades amb l'ensenyament de les matemàtiques, etc.

Esperem la vostra col·laboració i que la novetat siga del vostre gust.